Vruchten sangria bestellen

Thema feest Spaanse sangria en cocktailbar

Welkom bij onze betoverende Spaanse sangria bar, waar we je meenemen op een reis door de heerlijke wereld van deze verfrissende en fruitige drank. In ons kleine hoekje van Spanje, wordt elke slok een moment van puur genot en ontspanning.

Bij ons draait alles om de sangria - de iconische Spaanse cocktail die de ziel van de zomer vastlegt. Met zorgvuldig geselecteerde wijnen, verse sappige vruchten en een vleugje geheime kruiden, creëren we de perfecte balans van smaken in elke karaf.

Of je nu de klassieke rode sangria verkiest, met zijn rijke smaken en warme gloed, of de verfrissende witte sangria, met een sprankelende en fruitige twist, onze sangria zal je smaakpapillen verleiden en je zintuigen prikkelen.

Kom langs en dompel jezelf onder in de ontspannen sfeer van onze bar. Onze toegewijde barkeepers staan klaar om je een glas van deze verrukkelijke drank te schenken, en je zult al snel de zorgen van de dag vergeten terwijl je geniet van het gezelschap van vrienden en geliefden.

Of je nu een moment van rust zoekt na een drukke dag, een speciale gelegenheid wilt vieren, of gewoon wilt genieten van de smaken van de zomer, onze sangria bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

Kom langs en ontdek de magie van onze Spaanse sangria, waar elke slok je meeneemt naar de zonnige kusten van Spanje. Proost op het leven, proost op vriendschap, proost op sangria!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons: Onze locaties - event-locatie.nl

Thematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Catering feest: catering-feest.nl

Foodtruck's voor je feest: foodtruck-feest.nl
Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).